Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.6°C20.2°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
19.4°C23.7°C
4 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
20.8°C28.3°C
1 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.0°C
2 BF 88%
Τέμπη / Η προφητική ανάρτηση λίγα λεπτά πριν την τραγωδία - «Δεν υπάρχει σηματοδότηση»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη / Η προφητική ανάρτηση λίγα λεπτά πριν την τραγωδία - «Δεν υπάρχει σηματοδότηση»

Τέμπη
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Εργαζόμενοι και στελέχη στα τρένα είχαν προειδοποιήσει για την σημερινή τραγωδία, όμως οι αρμόδιοι δεν τους είχαν ακούσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανάρτηση του Προέδρου Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ, Κώστα Γενιδούνια λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα αποδεικνύεται προφητική.

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο Διοίκησης, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ) αιχμηρά έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook «Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα;»

Δύο ώρες πριν την ανείπωτη τραγωδία ο ίδιος κατήγγειλε «προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλώρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα».

«Ρε τι ζούμε;» Διερωτήθηκε με νόημα και σημείωσε «κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό...».

«Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοίκηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλώρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό, οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζούμε;;;;;;

Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό...»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL