Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Αλέξης Κούγιας / «Μεγάλες εκπλήξεις» στην υπόθεση Θεοδωρικάκου - Η ΕΛΑΣ έχει βρωμίσει πολύ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλέξης Κούγιας / «Μεγάλες εκπλήξεις» στην υπόθεση Θεοδωρικάκου - Η ΕΛΑΣ έχει βρωμίσει πολύ

Ο Αλέξης Κούγιας
(INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ)

«Βόμβες» πέταξε για τις υποθέσεις που εμπλέκουν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και υψηλόβαθμα και άλλα στελέχη της ΕΛΑΣ, μιλώντας στο Mega, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις και εξελίξεις σε ένα πολιτικό-ποινικό θέμα που ανεδείχθη τις προηγούμενες ημέρες, με την ιστορία Θεοδωρικάκου», σχολίασε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Και αμέσως μετά αποκάλυψε ότι «ένας εκ των αξιωματικών που έχει, δυστυχώς, δύο βενζινάδικα και μια εταιρεία με λιμουζίνες στη Μύκονο, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, σε πάρα πολύ δύσκολη θέση».

Σημειώνεται ότι μόλις χτες ο κ. Θεοδωρικάκος προσπάθησε με δήλωση on camera να υποστηρίξει ότι «η κάθαρση στην αστυνομία, για μας είναι προτεραιότητά στην πράξη», την ώρα που ο ίδιος αναβαθμίζει κατηγορούμενους στην υπόθεση της Greek Mafia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άλλο σημείο, ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να διευκρινίσει με ποιο ρόλο εμπλέκεται ο συγκεκριμένος αξιωματικός στην υπόθεση Θεοδωρικάκου, σχολιάζοντας απλώς «θα τα πούμε».

«Δυστυχώς, η Αστυνομία έχει βρωμίσει πάρα πολύ», υπογράμμισε ο κ. Κούγιας και αναφέρθηκε σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή της υπόθεσης του ψευτογιατρού και ειδικά για αξιωματικό της ΕΛΑΣ που «έχει βγάλει στα μανταλάκια ολόκληρη την προανάκριση και διανέμει καταθέσεις», ο οποίος στις τελευταίες κρίσεις προ ημερών «εκρίθη και απελύθη». Δεν είναι σαφές αν ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε κάποιον από τους 12 ταξιάρχους που αποστρατεύτηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL