Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση του απεργού πείνας Αριστοτέλη Χαντζή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, δίνοντας τον δικό του αγώνα για τα Προσφυγικά.
Σε νεότερη ενημέρωση για την υγεία του Αριστοτέλη Χαντζή, το βράδυ της Πέμπτης, η Κοινότητα Κατειλημμένων Προσφυγικών σημειώνει πως νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού», με μικροβιαιμία και σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια.
Η Κοινότητα Κατειλημμένων Προσφυγικών απευθύνει έκτακτο κάλεσμα για αιμοδοσία, η οποία μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα ως το Σάββατο (8.30-15.30), στο τμήμα Αιμοδοσίας του «Ευαγγελισμού» ή σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας της χώρας.
Το μόνο που χρειάζεται από τους εθελοντές είναι να αναφέρουν τα στοιχεία του λήπτη, δηλαδή το όνομα «Αριστοτέλης Χαντζής», διευκρινίζοντας πως νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα.
Aναλυτικά η ανάρτηση
Ο Αριστοτέλης Χαντζής νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, με μικροβιαιμία και σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια. Βρίσκεται σε ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ για μεταγγίσεις ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ.
Για αιμοδοσία:
Δευτέρα ως Σάββατο 8.30-15.30, στο τμήμα αιμοδοσίας του "Ευαγγελισμού" ή σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας της χώρας δίνοντας τα στοιχεία του: "Αριστοτέλης Χαντζής" και τα στοιχεία της νοσηλείας: "Μονάδα Εντατικής Θεραπείας", του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" στην Αθήνα
*Οποιαδήποτε ομάδα αίματος κι
αν έχει ο δότης
Οδηγίες:
-Όχι αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ
-Καλή ενυδάτωση
-Ελαφρύ πρωϊνό
-Καλός ύπνος
-Ταυτότητα ή διαβατήριο
Κοινότητα Κατειλημμένων Προσφυγικών
