Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.4°C28.0°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
21.9°C28.1°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.0°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.7°C27.8°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
1 BF 39%
Θεσσαλονίκη / Προφυλακιστέος ο 26χρονος οδηγός για την φονική παράσυρση της 21χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Προφυλακιστέος ο 26χρονος οδηγός για την φονική παράσυρση της 21χρονης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Δικαστήρια, Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου) - MOTIONTEAM/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Στον ανακριτή απολογήθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός και η συνοδηγός του οχήματος που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε στο οδόστρωμα 21χρονη φοιτήτρια, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η αρχική δικογραφία που αφορούσε ήδη κακουργηματικές κατηγορίες (οδήγηση χωρίς δίπλωμα, επικίνδυνη οδήγηση, βαριά σωματική βλάβη, εγκατάλειψη τροχαίου) θεωρείται δεδομένο ότι θα τροποποιηθεί καθώς η άτυχη νεαρή κατέληξε την Κυριακή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την απολογία τους, ο 26χρονος οδηγός κρίθηκε προφυλακιστέος. Μετά την παράδοσή του ο νεαρός αλλοδαπός κρατείτο στην υπηρεσία Αλλοδαπών καθώς δεν διαθέτει έγγραφα άδειας παραμονής, ενώ από την αρχική του κατάθεση στους αστυνομικούς μετά την παράδοσή του, προέκυψε ότι δεν διαθέτει ούτε άδεια διπλώματος οδήγησης.

Αντίθετα, ελεύθερη αφέθηκε η 19χρονη συνοδηγός που κατηγορείται για συνέργεια, με την επιβολή περιοριστικών όρων για μη έξοδο από την χώρα.

Σημειώνεται ότι μετά το δυστύχημα το όχημα κινήθηκε σε ερημικό σημείο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης κοντά στον Κόμβο Ασβεστοχωρίου και ο 26χρονος αφαίρεσε τις πινακίδες, κατά τα φαινόμενα επιδιώκοντας να μην εντοπιστεί από τις αρχές. Στη συνέχεια το ζευγάρι διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL