Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Δικηγόρος μητέρας 12χρονης / Δύο νέες καταγγελίες κοριτσιών κατά Μίχου - Ήταν ανήλικες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης / Δύο νέες καταγγελίες κοριτσιών κατά Μίχου - Ήταν ανήλικες

Ο 53χρονος κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Τουλάχιστον δύο ακόμη καταγγελίες εναντίον του 53χρονου, Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε σίγουρος ότι πίσω από την υπόθεση υπάρχει κύκλωμα.

Ο ίδιος εξερχόμενος από τα δικαστήρια όπου απολογήθηκε η μητέρα της 12χρονης, δήλωσε ότι «υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν» και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή οι δύο κοπέλες είναι 18 χρόνων, ωστόσο τα γεγονότα συνέβησαν όταν ήταν ανήλικες.

«Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ώθησαν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα» δήλωσε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε ότι «οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, αναφερόμενος στην εντολέα του δήλωσε ότι «ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση». Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, δόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού σχετικά με το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Επιπλέον αναφερόμενος στη δικογραφία σημείωσε ότι από όσο πρόλαβε να δει «οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαζί του».

Καταλήγοντας, επεσήμανε πως δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. «Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα» υποστήριξε και τόνισε πως ο 53χρονος «κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα».

Τέλος σε ερώτηση τι πίστευε μητέρα της 12χρονης ότι συνέβαινε, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι είχε την εντύπωση (σ.σ. η μητέρα) ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. Παράλληλα σημείωσε ότι το ίδιο του μετέφερε και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της 12χρονης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL