Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Παιδοβιαστές / Για διακεκριμένη μαστροπεία συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παιδοβιαστές / Για διακεκριμένη μαστροπεία συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης

Συνθήματα στο κατάστημα του 53χρονου
Συνθήματα στο κατάστημα του 53χρονου (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης καθώς ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του μικρού κοριτσιού για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα έχει ήδη μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ όπου θα εξεταστεί για τυχόν εμπλοκή της στη φρικτή υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η 33η ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του.

Στο μεταξύ, στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν προκλητικοί. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μίχος φέρεται να «βάφτισε» σεξουαλικές επαφές τους βιασμούς της 12χρονης. Τήρησε πάντως το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Σοφιανίδης ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, υποστήριξε ότι πλήρωνε το παιδί και όχι τον συγκατηγορούμενο του, ενώ κατέθεσε ότι βρήκε το κορίτσι μέσω εφαρμογής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL