Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C25.2°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.6°C24.0°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
22.1°C24.8°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C23.0°C
3 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
0 BF 43%
Κολωνός -Υπόθεση παιδοβιαστών / Ραγδαίες εξελίξεις – Επίκειται σύλληψη από το οικογενειακό περιβάλλον Μίχου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κολωνός -Υπόθεση παιδοβιαστών / Ραγδαίες εξελίξεις – Επίκειται σύλληψη από το οικογενειακό περιβάλλον Μίχου

Ο Ηλίας Μίχος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα των παιδοβιαστών της 12χρονης μαθήτριας στον Κολωνό καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης για πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του Ηλία Μίχου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο αυτό θα βρεθεί ενώπιον της 33ης ανακρίτριας με τις κατηγορίες του χρηματισμού και της υπόθαλψης εγκληματία. Να σημειωθεί ότι από την οικογένεια του θύματος, της τραγικής 12χρονης μαθήτριας που συστηματικά βιαζόταν από τον Ηλία Μίχο, τον Γιάννη Σοφιανίδη και άγνωστο αριθμό ανδρών που πλήρωνε για να τη βιάσει, έχει συλληφθεί η μητέρα της αλλά και ο πατέρας της.

Η μητέρα της αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για για «διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση».

Αντίθετα ο πατέρας της δεν σχετίζεται, μέχρι στιγμής, με την υπόθεση παιδοβιασμού και μαστρωπείας καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών καθώς στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα τα έξι ανήλικα παιδιά της οικογένειας της 12χρονης με εντολή εισαγγελέα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους και να έχουν την απαραίτητη στήριξη.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL