Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.0°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.0°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.5°C24.8°C
1 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.8°C23.2°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
0 BF 52%
Βιασμός 12χρονης – Μαστροπεία / Τέθηκε σε αναστολή από μέλος της ΝΔ ο 53χρονος- Τι δήλωσε ο Οικονόμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης – Μαστροπεία / Τέθηκε σε αναστολή από μέλος της ΝΔ ο 53χρονος- Τι δήλωσε ο Οικονόμου

screenshot

Στο press room έφτασε η εφιαλτική δράση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό, καθώς στο επίσημο προφίλ του στο Facebook, πρόβαλε φωτογραφίες του με μεγαλοστελέχη της ΝΔ όπως ο Γιώργος Πατούλης, ο Θάνος Πλεύρης και ο Αντώνης Σαμαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιάννης Οικονόμου, ερωτώμενος εάν ο 53χρονος είναι μέλος της ΝΔ, το παραδέχθηκε και δήλωσε ότι τέθηκε σε αναστολή από μέλος του κόμματος μετά τις αποκαλύψεις για τη δυσώδη δράση του σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: « Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ είναι σε αναστολή η ιδιότητά του. Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος»

 

.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL