Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ / Να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που προκάλεσε η ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ / Να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που προκάλεσε η ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες

Δυνάμεις της ΟΠΚΕ
(INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ)

«Να αποκατασταθούν άμεσα όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ και προχωρήσει άμεσα το πρόγραμμα ανακαίνισης των εστιών» ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αφορμή  την κατάσταση των παλαιών φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ.

«Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι έβαλε τέλος στα κυκλώματα και την ανομία στις παλαιές φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ» τονίζει.

Όπως εξηγεί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, «αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να έχει λύσει εδώ και χρόνια, όταν φοιτητές και εστιακοί σύλλογοι κατήγγειλαν τις επιθέσεις και τη μαφία που λυμαινόταν τις εστίες αυτές. Δεν έκανε τίποτα».

«Η προσπάθεια αυτή δεν μπορεί να κρύψει την σκληρή πραγματικότητα. Αυτή της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας. Δωμάτια σε τραγική κατάσταση, υποδομές χωρίς συντήρηση που δεν λειτουργούν, με τη διοίκηση του ΕΜΠ να μην έχει πόρους και να καταφεύγει σε αναζήτηση δωρεών για την ανακαίνιση» επισημαίνει.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως «ο Πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Κ. Δέρβος κρύβεται όλες αυτές τις μέρες ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και των δαπανών συντήρησης είναι δική του υποχρέωση».

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, συνεχίζει ότι «δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, εκλεκτό του Κ. Μητσοτάκη. Δυστυχώς για αυτόν δεν λύνονται αυτά τα προβλήματα με επιχειρήσεις της αστυνομίας».

«Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Διεκδικούμε τα αυτονόητα» καταλήγει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL