Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.9°C21.3°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.5°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.3°C17.3°C
1 BF 47%
Γιώργος Πατούλης / Επέβαλε με το «έτσι θέλω» τηλεδιάσκεψη στο Περιφερειακό Συμβούλιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Πατούλης / Επέβαλε με το «έτσι θέλω» τηλεδιάσκεψη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ο Γιώργος Πατούλης
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Την απόφαση να επιβάλει αυταρχικά τηλεδιάσκεψη και όχι δια ζώσης συνεδρίαση, αναφορικά με το σημαντικό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, έλαβε για άλλη μία φορά η Διοίκηση Πατούλη.

Όπως καταγγέλλει η «Δύναμη Ζωής», η Διοίκηση Πατούλη αρνήθηκε ονομαστική ψηφοφορία ώστε το Περιφερειακό Συμβούλιο να συνεδριάσει δια ζώσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων επιλέγοντας το «ασφαλές» περιβάλλον της τηλεδιάσκεψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σε μια επίδειξη αυταρχισμού, η Διοίκηση Πατούλη, για πολλοστή φορά, επιβεβαίωσε την απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου, βάζοντας πάνω από το συλλογικό, αντιπροσωπευτικό όργανο, τα παραταξιακά της συμφέροντα», τονίζει η «Δύναμη Ζωής», η οποία προσθέτει ότι «εδώ και τρία χρόνια η Διοίκηση Πατούλη αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι, τη διαφάνεια και τη διαβούλευση σε ό,τι αφορά τα σχέδιά της για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής».

Παράλληλα, η «Δύναμη Ζωής» καταγγέλλει τη Διοίκηση Πατούλη ότι «επιλέγει συνειδητά να λειτουργεί με αδιαφάνεια, αποφεύγοντας τη δια ζώσης συνεδρίαση σε ένα θέμα που απασχολεί το σύνολο των 4 εκατομμυρίων πολιτών που ζουν, σπουδάζουν, εργάζονται στην Αττική».

«Η “αριστεία” της νεοδεξιάς αποδεικνύεται αλλεργική και δυσανεκτική απέναντι στη δημόσια βάσανο της κριτικής και της διατύπωσης εναλλακτικών απόψεων» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL