Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.4°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.9°C20.3°C
3 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C20.4°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.4°C19.6°C
1 BF 42%
Πρώτο Θέμα - iefimerida / Επιμένουν στα fake news για Τουλουπάκη – Παπαγγελόπουλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρώτο Θέμα - iefimerida / Επιμένουν στα fake news για Τουλουπάκη – Παπαγγελόπουλο

Το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί «σκευωρίας Novartis» που κατέρρευσε με το αμετάκλητο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, επιμένουν να συντηρούν τα άκρως φιλοκυβερνητικά και φιλομητσοτακικά ΜΜΕ, το Πρώτο Θέμα και το iefimerida, επιμένοντας στα fake news για Τουλουπάκη – Παπαγγελόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πηχυαίους τίτλους παραπληροφορούν επιμένοντας πως η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, δικάζονται για την υπόθεση Novartis, θέμα που έχει ξεκαθαριστεί πλήρως από το αμετάκλητο βούλευμα.

Να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλος δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση Novartis καθώς όλες οι κατηγορίες περί δήθεν σκευωρίας Novartis κατέρρευσαν.

Το βούλευμα σαφώς αναφέρει ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis, ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι αξιόπιστοι και καλώς τέθηκαν υπό καθεστώς προστασίας και ότι όλες οι πράξεις και παραλείψεις που αποδόθηκαν στην πρώην εισαγγελέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης δεν στηρίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL