Οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης αναγκάστηκαν σήμερα να παραδοθούν .Ο 38χρονος και ο 36χρονος, παραδόθηκαν στην αστυνομία τα ξημερώματα παρουσία των δικηγόρων τους και αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψη. Όπως υποστηρίζουν δέχθηκαν πρώτοι επίθεση από τους Γερμανούς τουρίστες.
Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταγράφει τον εμβολισμό του αυτοκινήτου των Γερμανών τουριστών. Στο βίντεο της ΕΡΤ φαίνεται πως το όχημα των Κρητικών προσπάθησε να εμποδίσει το αυτοκίνητο των Γερμανών και όταν αυτό προσπάθησε να το αποφύγει, εκείνο τους εμβόλισε με δύναμη με την όπισθεν, με αποτέλεσμα να ανέβει στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου των τουριστών.
Στο τέλος, οι Γερμανοί φαίνονται ότι ξεφεύγουν, ενώ οι περαστικοί επεμβαίνουν για να σταματήσει το αγροτικό την τρελή πορεία του.
Το βίντεο δείχνει το αποτέλεσμα της καταδίωξης που είχε ξεκινήσει νωρίτερα στον Μυλοπόταμο και κατέληξε στο Πέραμα. Τα δύο οχήματα, των Κρητικών και των τουριστών, φαίνονται στην κάτω δεξιά άκρη της κάμερας ασφαλείας να συγκρούονται και να ακουμπούν και τρίτο αυτοκίνητο.
Η επίθεση προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου για την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα έρευνα.