Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.9°C17.0°C
3 BF 74%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.8°C16.3°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.8°C14.9°C
1 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
14.4°C15.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.9°C
0 BF 100%
Άρτα / Προφυλακίστηκε ο 29χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άρτα / Προφυλακίστηκε ο 29χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του

πηγή φωτό epirus-tv

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 29χρονος από το Μεσόπυργο της Άρτας ο οποίος επιχείρησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον πεθερό του.

Η απολογία διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αποδέχθηκε την ενοχή του για την δολοφονία του πρώην πεθερού του υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής. Εμφανίστηκε μετανιωμένος και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να τον σκοτώσει. Ο δράστης αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να πυροβολήσει την πρώην σύζυγό του. Επίσης αρνείται ότι υπήρξε κακοποιητικός μαζί κατά την διάρκεια του κοινού του βίου όπως και ότι προσπάθησε να την πνίξει πριν κάποιες μέρες όπως κατήγγειλε  η 36χρονη.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του εξήλθε με σκυμμένο κεφάλι και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Το περιστατικό συνέβη στην αυλή του πατρικού σπιτιού της πρώην συζύγου του, μπροστά στα μάτια του δίχρονου παιδιού τους την περασμένη Πέμπτη στο Αστροχώρι της Άρτας.  Ο 29χρονος αφού πυροβόλησε 4 φορές τον πεθερό του, εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του. Δύο μέρες αργότερα τηλεφώνησε από τη Δαφνούλα της Ευρυτανίας στην Ασφάλεια Άρτας προκειμένου να παραδοθεί.

Η βασική υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθούσε είχε διαφανεί από ανακοίνωση που είχε δώσει στη δημοσιότητα το γραφείο του Αλέξη Κούγια που ανέλαβε τον 29χρονο το μεσημέρι πριν ο 29χρονος οδηγηθεί στον ανακριτή. Όπως υποστηρίζει το γραφείο του Αλέξη Κούγια, το έγκλημα έγινε σε συνθήκες «βρασμού ψυχικής ορμής», ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει, πως ο φερόμενος δράστης, αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του.

O δικηγόρος της 36χρονης πρώην συζύγου του 29χρονου, Δημήτρης Λαμπράκης, υπέβαλε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας και έκανε καταγγελία για κακοποίηση της από τον δράστη, όταν στα τέλη του Ιουνίου προσπάθησε να την πνίξει. Τότε η γυναίκα, προχώρησε στη διαδικασία διαζυγίου, το οποίο εκδόθηκε στις αρχές Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL