Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
Σκιάθος / Τουρίστρια εκτινάχθηκε από την τουρμπίνα αεροσκάφους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σκιάθος / Τουρίστρια εκτινάχθηκε από την τουρμπίνα αεροσκάφους

TWITTER/@FilipposBetsan1

Νέο ατύχημα, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου, όπου καθημερινά πολλοί τουρίστες, αλλά και Έλληνες καταγράφουν σε βίντεο και φωτογραφίες προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών που πετούν σε πολύ χαμηλό ύψος.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, η τουρίστρια το βράδυ της Τρίτης βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου και συγκεκριμένα στον χώρο όπου καθημερινά συνωστίζεται κόσμος έξω από την περίφραξη του αεροδροµίου της Σκιάθου για να καταγράψουν τις απογειώσεις και κυρίως τις προσγειώσεις αεροσκαφών, τα οποία περνούν ξυστά από τα κεφάλια τους.

Η 61χρονη βρέθηκε στο έδαφος όταν προσπαθούσε όρθια πάνω στο πεζούλι να αποθανατίσει την απογείωση αεροσκάφους με αποτέλεσμα από την πτώση να χτυπήσει σοβαρά και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

https://youtu.be/qcpUmynoQVo

Η Βρετανίδα τουρίστρια λόγω της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες, έπεσε από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει όρθια από καλύτερη θέση προσγείωση αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα λεκάνης, κακώσεις δεξί ώμου και αριστερού αντιβραχίονα.

Μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ σήμερα κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί από τη Σκιάθο στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου

Στις 19 Ιουνίου σε αντίστοιχο ατύχημα είχε τραυματιστεί ελαφρά χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία, ένας 79χρονος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL