Live τώρα    
ΕΣΗΕΑ / Ο Κούγιας να σταματήσει τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΣΗΕΑ / Ο Κούγιας να σταματήσει τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων

Ο Αλέξης Κούγιας στον Άρειο Πάγο
(ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους από τον συνήγορο του κατηγορουμένου Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, απαιτεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Υπενθυμίζεται ότι δικηγόρος συνεχίζοντας τη βιομηχανία μηνύσεων και αγωγών, τόσο κατά δημοσιογράφων όσο και ηθοποιών, την Τετάρτη απείλησε με νέες αγωγές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως υπογραμμίζει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της, οι «χαρακτηρισμοί εις βάρος των συναδέλφων, Ναταλί Χατζηαντωνίου, Μαρίας Λουκά και Μαρίας Κεφαλά είναι απαράδεκτοι και μας βρίσκουν αποφασισμένους να υπερασπιστούμε την επαγγελματική υπόσταση και ακεραιότητα, όχι μόνο των συγκεκριμένων, αλλά του συνόλου των συναδέλφων που βρίσκονται αντιμέτωποι με παρόμοια ανοίκεια στοχοποίηση».

Επισημαίνει παράλληλα ότι το  καθήκον της υπεράσπισης είναι σεβαστό, εξίσου σεβαστό αλλά και συνταγματικά κατοχυρωμένο, είναι και το καθήκον των δημοσιογράφων να ενημερώνουν την κοινή γνώμη ελεύθερα και ανεπηρέαστα και σε κάθε περίπτωση όχι υπό το καθεστώς κάθε είδους απειλών.

«Ουδείς πρέπει να ξεχνάει άλλωστε ότι, στο τέλος, είναι η δικαιοσύνη που θα πει την τελευταία λέξη στην πολύκροτη αυτή υπόθεση και θα πρέπει να αφεθεί ανεπηρέαστη από κάθε είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα» καταλήγει η ΕΣΗΕΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0