Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.9°C
2 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C21.4°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.5°C18.0°C
4 BF 84%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.9°C
5 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
0 BF 49%
Ναταλί Χατζηαντωνίου / Καθιστώ τον Κούγια υπεύθυνο για ό,τι μου συμβεί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ναταλί Χατζηαντωνίου / Καθιστώ τον Κούγια υπεύθυνο για ό,τι μου συμβεί

Ο Αλέξης Κούγιας
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Σε νέα συκοφαντική επίθεση κατά της Ναταλί Χατζηαντωνίου προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, κατηγορώντας την δημοσιογράφο του Στο Κόκκινο ότι είναι «επικεφαλής κυκλώματος "δημοσιογράφων"».

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη σε μία χυδαία ανακοίνωση που το avgi.gr αρνείται να δημοσιεύσει, κάνει λόγο για «σκευωρία» σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων.

Η Ναταλί Χατζηαντωνίου απαντώντας καθιστά τον Αλέξη Κούγια υπεύθυνο για ό,τι της συμβεί ενώ εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι ο κόσμος του θεάτρου έχει αφήσει, όπως σημειώνει, απροστάτευτους όσους από την πρώτη στιγμή στάθηκαν πλάι στα θύματα. Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος είχε πάρει τη συγκλονιστική συνέντευξη από τον Νίκο Σ. που άνοιξε τον δρόμο για να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η δήλωση από τη Ναταλί Χατζηαντωνίου:

«Καινούριο δελτίο Τύπου εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια όπου παρουσιάζομαι ως "επικεφαλής κυκλώματος που έστησε τη σκευωρία". Δύο πράγματα θέλω να πω δημόσια:

α) καθιστώ τον κ.Κούγια (που δεν με καλεί να καταθέσω όπως θα όφειλε αν όντως πίστευε ότι υπάρχει σκευωρία ούτε εμένα ούτε όσους ακόμα συκοφαντεί επωνύμως, αλλά επιδιώκει διακαώς τη μήνυση για να αποστρέψει επικοινωνιακά το ενδιαφέρον από τον ένα και μοναδικό πραγματικό κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγναδη), υπεύθυνο για ό,τι μου συμβεί,

β) στο όνομα της εξυγίανσης του θεάτρου και του MeToo ανέλαβα στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού ρόλου και καθήκοντος να ανταποκριθώ σ΄ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο στο ελληνικό θέατρο αφορά καταρχάς. Όμως ο κόσμος του θεάτρου όλους εμάς που πληττόμαστε προσωπικά γιατί κάναμε ό,τι θεωρούσαμε σωστό και δίκαιο απέναντι στα θύματα και στον "φρέσκο αέρα" στο θέατρο, μας έχει αφήσει απέναντι σ΄αυτή τη λαίλαπα εντελώς μόνους. Λυπάμαι.

Υ.Γ. Έχω μια δημοσιότητα που δεν τη θέλω καθόλου. Μ ενδιαφερουν τα θύματα. Και καθόλου δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούμαι ενάντια στο ΜηΤου ουσιαστικά. Γιατί το μήνυμα είναι "όποιος μιλάει θα συκοφαντείται και θα πετιέται στα σκυλιά". Λυπάμαι διπλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL