Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C25.1°C
1 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.6°C23.6°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.2°C25.2°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
0 BF 49%
Θεσσαλονίκη - ΑΠΘ / Δεκάδες «γνωστοί-άγνωστοι» έδρασαν μαζί με τα ΜΑΤ (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη - ΑΠΘ / Δεκάδες «γνωστοί-άγνωστοι» έδρασαν μαζί με τα ΜΑΤ (βίντεο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΘ ΜΑΤ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ
Twitter

Την ώρα που η Νίκη Κεραμέως προετοίμαζε την παρουσίαση του νέου νόμου πλαίσιο για τα ΑΕΙ, με τον οποίο μεταξύ πολλών άλλων επιχειρείται να καταργηθούν οι φοιτητικές παρατάξεις (μετά και την ήττα της ΔΑΠ στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης «έκαναν παρέλαση» οι «γνωστοί-άγνωστοι» των ελληνικών πανεπιστημίων.

Σε μία ημέρα που σημαδεύτηκε από επεισόδια και τον σοβαρό τραυματισμό φοιτητή από την αστυνομική βία, βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media καταγράφουν ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά δεκάδες μασκοφόρους με σακίδια, ηλικίας που θα έφτανε για 2-3 πτυχία, να κινούνται μαζί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στους χώρους του πανεπιστημίου.

Η κα Κεραμέως πιθανώς δεν θα μπορούσε να προσδιορίσει το σε ποια φοιτητική παράταξη ανήκουν οι συγκεκριμένοι κύριοι, που φαίνεται να απολαμβάνουν την πλέον φιλόξενη συμπεριφορά από τα ΜΑΤ. Πιθανώς να γνωρίζει ο περισσότερο αρμόδιος για τέτοια θέματα υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Δείτε ένα από τα χαρακτηριστικά βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL