Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Καταθέτουν για την Τζωρτζίνα οι γιατροί του Ωνασείου- «Η Ίριδα θα δείξει τους δράστες»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Καταθέτουν για την Τζωρτζίνα οι γιατροί του Ωνασείου- «Η Ίριδα θα δείξει τους δράστες»

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι γιατροί του Ωνασείου όπου έγινε ο γονιδιακός έλεγχος στη Τζωρτζίνα αναμένεται να καταθέσουν σήμερα στην 18η τακτική ανακρίτρια καθώς ξεκινά νέος γύρος καταθέσεων μετά την ολοκλήρωση των μαρτύρων από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το κατώφλι της ανακρίτριας να περάσουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό και από  το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας αλλά και από το Παίδων όπου και κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Την ίδια ώρα ξεκινούν και οι έρευνες των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά μετά από εισαγγελική παραγγελία για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη.

Στην κρίση των πραγματογνωμόνων θα τεθούν τα ευρήματα τα οποία καταγράφηκαν από τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπέγραψαν για την 3,5 ετών Μαλένα , η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και την 7 μηνών Ίριδα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Ελλάδος Γρηγόρης Λέων «η Ίριδα θα δείξει τους δράστες» επισημαίνοντας ότι υπάρχουν αστοχίες στις εκθέσεις που έχουν γίνει.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ υπάρχουν πολλά στοιχεία που οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα και ότι το πρόβλημα δεν ήταν η έλλειψη στοιχείων αλλά η ερμηνεία των ευρημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL