Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Στάθης Παναγιωτόπουλος / Σε δίκη με κακούργημα για διαρροή βίντεο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στάθης Παναγιωτόπουλος / Σε δίκη με κακούργημα για διαρροή βίντεο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
(SCREENSHOT/YOUTUBE.COM)

Σε δίκη παραπέμπεται και πάλι ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου. Θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη μια από τις υποθέσεις για τις οποίες είχε απολογηθεί, ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο.

Με απόφαση του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τον παραπέμπει σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, κρίνοντας ότι η πράξη τελέστηκε επί σκοπώ βλάβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παραπομπή αφορά τη μία από τις δύο υποθέσεις για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ για την δεύτερη υπόθεση συνεχίζεται η ανάκριση. Κατά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή βίντεο, η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη, και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση. Ο ίδιος δεν παραβρέθηκε στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Κατά της απόφασης του δικαστηρίου, ασκήθηκε έφεση από Εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL