Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Βιασμός 24χρονης / Εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις – Διατάχθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 24χρονης / Εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις – Διατάχθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Νεαρή κοπέλα
Φωτογραφία αρχείου (PEXELS.COM)

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο εισαγγελέας.

Η 24χρονη θα δώσει εκ νέου κατάθεση παρουσία ψυχολόγου στην ανακρίτρια ενώ ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να ερευνηθούν περαιτέρω οι τηλεφωνικές επικοινωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωρίτερα ο δικηγόρος της 24χρονης, είπε ότι ο ιατροδικαστής εντόπισε  «εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο, στη μεσότητα», σύμφωνα με τον οποίο η εξέταση έγινε στις 2 Ιανουαρίου, το βράδυ, και τα αποτελέσματα περιήλθαν σήμερα στα χέρια του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ιατροδικαστής «δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία».

Ο δικηγόρος είπε ακόμη ότι υπάρχουν καταγγελίες δύο γυναικών που έφτασαν στο γραφείο του και καταθέτουν ότι βιάστηκαν -η μία το 2016 και η άλλη το 2018- «με τον ίδιο τρόπο, όχι ακριβώς με τα ίδια πρόσωπα».

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη Γεωργία μίλησε δημόσια και συγκλόνισε. «Θυμάμαι στο δωμάτιο δύο άτομα. Έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο. Δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι. Δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω» σημείωσε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL