Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
Ζαραλίκος / Οτιδήποτε συμβεί σε μένα ή σε άλλο θέατρο υπεύθυνη θα είναι η κυβέρνηση (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ζαραλίκος / Οτιδήποτε συμβεί σε μένα ή σε άλλο θέατρο υπεύθυνη θα είναι η κυβέρνηση (βίντεο)

ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

«Ποταμός» ήταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στην πρώτη εκπομπή του στο zaraleaksTV στο youtube, μετά την έφοδο της Σάσας Σταμάτη με τη συνοδεία μπράβων στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» γιατί ενοχλήθηκε από σατιρική αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο γνωστός stand up comedian, κατήγγειλε το γεγονός ότι τόσο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο και το υπουργείο Πολιτισμού και η Λίνα Μενδώνη, δεν έβγαλαν μισή ανακοίνωση για να καταδικάσουν την επέμβαση των μπράβων σε σατιρική παράσταση.

Όπως είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αυτό δείχνει την ανοχή τους σε τέτοια φαινόμενα και επεσήμανε πως «Οτιδήποτε συμβεί σε μένα ή σε κάποιο άλλο θέατρο που κάνει σάτιρα, υπεύθυνοι θα είναι κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία και υπουργείο Πολιτισμού».

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφερόμενος στο κοινό, τους προειδοποίησε πως εάν έχουν κάποια σχέση με τον Κολοκοτρώνη, τον Μιαούλη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα ή την Αθηνά Λινού, να μην πάνε στο θέατρο γιατί θα εκνευριστούν, λέγοντας με αυτόν τον τρόπο πως η σάτιρα δεν κάνει εξαιρέσεις.

https://youtu.be/VvgHkBL00YE

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL