Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
10.9°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
9.6°C14.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.2°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
8 °C
7.9°C10.7°C
0 BF 87%
Καλαμάτα / Έπεσαν οι σοβάδες από την οροφή σχολικής αίθουσας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλαμάτα / Έπεσαν οι σοβάδες από την οροφή σχολικής αίθουσας

screenshot

Τύχη βουνό είχαν οι μαθητές και οι καθηγητές στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας, καθώς την ώρα που βρίσκονταν σε διάλειμμα, έπεσαν σοβάδες από την οροφή αίθουσας διδασκαλίας, πάνω στα θρανία.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, όταν οι μαθητές του δεύτερου τμήματος της Γ’ λυκείου, επέστρεψαν στην τάξη τους αντίκρισαν ένα τμήμα της οροφή να βρίσκεται κομματιασμένο επάνω στα θρανία τους. Για καλή τύχη όλων δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε καθηγητή, ούτε μαθητών.

Η αίθουσα αποκλείστηκε και ακολούθησε έλεγχος από μηχανικούς του Δήμου. Παράλληλα, έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το δεύτερο επικίνδυνο περιστατικό σε σχολείο, τον τελευταίο μήνα. Στις 4/11 20 μαθητές Δημοτικού σχολείου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, κινδύνευσαν από την ψευδοροφή της σχολικής αίθουσας που κατέρρευσε.

Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε τραυματισμός χάρη στην παρατηρητικότητα της δασκάλας η οποία είδε περίεργη ρωγμή στην οροφή έβγαλε τα παιδιά της ΣΤ δημοτικού για διάλειμμα 5 λεπτά νωρίτερα για λόγους ασφαλείας. Λίγες στιγμές αργότερα, η ψευδοροφή έπεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL