Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Ρόδος / Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση βιασμού 8χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρόδος / Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση βιασμού 8χρονης

παιδί κακοποίηση
pixabay.com

Νέα στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο, έρχονται στο φως καθώς το κοριτσάκι έχει νοητική υστέρηση, όπως και η μητέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα στρέφουν το βλέμμα τους στο συγγενικό περιβάλλον καθώς έπειτα από ανώνυμή καταγγελία το κοριτσάκι μέλος πολυμελούς οικογένειας εμφανίζεται ως θύμα βιασμού.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το παιδί για έλεγχο στην ιατροδικαστική υπηρεσία και ακολούθως για προσωρινή φύλαξη και φροντίδα στην παιδιατρική κλινική.

Στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια από τη μητέρα και ανατέθηκε σε επιτελείς του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου.

Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι στο σώμα και στα απόκρυφα σημεία του παιδιού υφίστανται ενδείξεις, δηλωτικές κακοποίησης. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ως τώρα όμως ο τρόπος που αυτά προκλήθηκαν με αποτέλεσμα να μην έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο (μικρές θεωρούνται οι πιθανότητες αλλά υφίστανται) η ανήλικη να έχει αυτοτραυματιστεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το 8χρονο κορίτσι πηγαίνει σε ειδικό σχολείο στη Ρόδο, ενώ οι γονείς της 8χρονης είναι σε διάσταση, με τον πατέρα της να λείπει καθώς εργάζεται ως ναυτικός.

Η μητέρα της 8χρονης, η οποία φέρεται να έχει ομοίως νοητική στέρηση, έχει τέσσερα παιδιά από δύο συντρόφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL