Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Κέρκυρα / Μήνυση για τις καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κέρκυρα / Μήνυση για τις καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Μήνυση για τις καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα κατέθεσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο ίδιος με τη μηνυτήρια αναφορά του ζητεί παράλληλα, τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου του Στράτου Ταγκατίδη στην Κέρκυρα και αν αυτός οφείλεται στη μη έγκαιρη προσέλευση και παροχή ιατρικής βοήθειας από το ΕΚΑΒ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατέθεσα σήμερα, όπως είχα γνωστοποιήσει, μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας προς διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των αρμοδίων πολιτικών και διοικητικών προϊσταμένων των υγειονομικών υπηρεσιών, στις οποίες υπάγεται το ΕΚΑΒ Κέρκυρας, για τις επανειλημμένες μεγάλες καθυστερήσεις προσέλευσης στον τόπο που συμπολίτες μας έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας και για την υποστελέχωση και την έλλειψη ασθενοφόρων και εξοπλισμού του.

Θεωρώ ότι πρέπει να διερευνηθούν οι αιτίες του θανάτου του Κερκυραίου Στράτου Ταγκατίδη και αν αυτός οφείλεται στη μη έγκαιρη προσέλευση και παροχή ιατρικής βοήθειας από το ΕΚΑΒ Κέρκυρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL