Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C21.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.0°C23.0°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C21.9°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C23.0°C
0 BF 52%
Mega / Δελτίο ειδήσεων επιστροφή στο παρελθόν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Mega / Δελτίο ειδήσεων επιστροφή στο παρελθόν

Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Mega
(SCREENSHOT/MEGATV.COM)

Ολική επαναφορά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το οποίο επιστρέφει στο προ ετών σχήμα, προσφέροντας ένα déjà vu στους τηλεθεατές. Από την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου το κανάλι ανασύρει ως κεντρικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη σε μια κάπως... νοσταλγική διάθεση.

Πρόθεση του καναλιού, όπως αναφέρει, είναι να «διευρύνει ακόμα περισσότερο την ουσιαστική και σε βάθος ανάλυση των γεγονότων». Με άλλα λόγια να ορίζει την οπτική της επικαιρότητας, να ερμηνεύει την ειδησεογραφία και να περνάει το πολιτικό στίγμα.  Ό,τι έκανε πάντοτε δηλαδή. Ας μην μας διαφεύγει ότι πλέον ο Γ. Πρετεντέρης είναι επιφορτισμένος με τα επιπλέον καθήκοντα του εντεταλμένου συμβούλου Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega.

Μια πρόβα τζενεράλε, σε vintage διάθεση, έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης, όπου ο Γ. Πρετεντέρης εμφανίστηκε προκειμένου να σχολιάσει τα περί ανασχηματισμού, του παρασκηνίου και της άρνησης του Ε. Αποστολάκη να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού: «Ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος θα δίνει κάθε βράδυ το στίγμα της πολιτικής επικαιρότητας της ημέρας, θα αναδεικνύει τις σημαντικές λεπτομέρειες από τις τρέχουσες εξελίξεις και θα καταθέτει το προσωπικό του σχόλιο για τα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL