Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Βάνα Μπάρμπα / Από το «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη», ανακουφισμένη που «μιλάει η δικαιοσύνη»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βάνα Μπάρμπα / Από το «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη», ανακουφισμένη που «μιλάει η δικαιοσύνη»

Βάνα Μπάρμπα
(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Στροφή 180 μοιρών από τη Βάνα Μπάρμπα στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ενώ όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του είχε σπεύσει να τον υποστηρίξει με θέρμη, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τώρα η ηθοποιός δήλωσε «ανακουφισμένη» που «μιλάει η δικαιοσύνη».

«Εγώ πάντα υποστήριζα ότι όταν μιλάει η δικαιοσύνη, εμείς πρέπει να σιωπούμε» υποστήριξε η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Τώρα μιλάει η δικαιοσύνη – πιστεύω ότι είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που μπορεί να έχει σωστή άποψη – και από εκεί και πέρα νιώθω μία ανακούφιση γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό» ανέφερε. 

Υπενθυμίζεται ότι η Βάνα Μπάρμπα, σε ανάρτησή της στο facebook, είχε γράψει «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… Αρκετά πια», ενώ σε συνεντεύξεις της είχε υποστηρίξει την αθωότητά του, κάνοντας λόγο για τηλεδίκες και δικαστήρια μέσω του διαδικτύου.

«Προφυλακίστηκε ο Φιλιππίδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη» είχε σχολιάσει δηκτικά χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Έλενα Ακρίτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL