Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
25.5°C28.8°C
4 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C19.1°C
5 BF 88%
Γλυκά Νερά / Στην αντεπίθεση με μηνύσεις ο Γεωργιανός - Ζήτησε να αναγνωρίσει τους αστυνομικούς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Στην αντεπίθεση με μηνύσεις ο Γεωργιανός - Ζήτησε να αναγνωρίσει τους αστυνομικούς

ΓΑΔΑ
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο 36χρονος Γεωργιανός, μετά την καταγγελία του σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του ότι αστυνομικοί αφού τον συνέλαβαν τον ξυλοκόπησαν για τέσσερις ημέρες πιέζοντάς τον να ομολογήσει τον φόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο ίδιος, όπως μεταδίδει το tvxs.gr ζητεί να μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλό όπου κρατείται οι άνδρες της ΕΛΑΣ που εργάζονταν τις ημέρες των καταγγελλόμενων βασανιστηρίων στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, προκειμένου να τους αναγνωρίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο δικηγόρος του 36χρονου υποστηρίζει ότι τα τραύματα από τον ξυλοδαρμό του δεν ήταν σε εμφανή σημεία και ότι ο εντολέας του ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό, σε αντίθεση με όσα ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι ο συλληφθείς δεν κρατήθηκε για την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά αλλά για υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στο Πικέρμι προσθέτοντας ότι «κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο».

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος συνελήφθη στις 15 Μαΐου στον Έβρο με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, στην προσπάθειά του να γυρίσει στη χώρα του.

Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, μιλώντας την περασμένη Παρασκευή σε τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV), μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, δήλωσε ότι «τέσσερις ημέρες με είχαν δεμένο σε μία καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μου μιλούσαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL