Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.6°C18.7°C
1 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.3°C16.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.7°C16.6°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C16.8°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.5°C
2 BF 71%
Γλυκά Νερά / «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι», λέει η μητέρα της Καρολάιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι», λέει η μητέρα της Καρολάιν

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος απολογείται για το δολοφονία στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν εξ΄ ολοκλήρου την επιμέλεια του 11 μηνών βρέφους, ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της οικογένειας Αθανάσιος Χαρμάνης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στο OPEN, η μητέρα της Καρολάιν του είπε χαρακτηριστικά «μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι» και έτσι η οικογένεια θα ζητήσει την εξ’ ολοκλήρου την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε ακόμα ότι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 20χρονης προσπάθησε στην απολογία του να αποδομήσει τη σχέση του με την Καρολάιν και υπογράμμισε ότι δεν ευσταθούν τα περί εν βρασμώ ψυχής για το αποτρόπαιο έγκλημα και την προσπάθεια συγκάλυψής του στη συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του δράστη έχει δηλώσει την πρόθεσή της να ζητήσει συνεπιμέλεια για τη μικρή Λυδία ενώ ακόμα και ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στο υπόμνημά του ζητά η επιμέλεια του 11 μηνών βρέφους να ανατεθεί και στις δυο οικογένειες.

 

Το υπόμνημα και η σπίλωση της Καρολάιν

Αν και ο κάθε κατηγορούμενος όπως και ο καθ’ ομολογία δράστης της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν, έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν τον τρόπο που θα υπερασπιστεί τον εαυτό του, έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση το υπόμνημα που κατέθεσε ο δράστης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σε αυτό εμμέσως πλην σαφώς επιρρίπτει ευθύνες στην 20χρονη, υποστηρίζει ότι δεν είχε προετοιμάσει το αποτρόπαιο έγκλημα και ότι έκανε το έκανε με γνώμονα το παιδί του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του και την απόφαση για προφυλάκισή του οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για λόγους ασφαλείας όπου και τοποθετήθηκε σε κελί της 6ης πτέρυγας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL