Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Γλυκά Νερά / Έδερναν 4 ημέρες στη ΓΑΔΑ τον Γεωργιανό «ύποπτο» για να ομολογήσει τη δολοφονία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Έδερναν 4 ημέρες στη ΓΑΔΑ τον Γεωργιανό «ύποπτο» για να ομολογήσει τη δολοφονία

Αστυνομία στα Γλυκά Νερά
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Σοβαρά είναι τα ερωτήματα για τη διαχείριση από την αστυνομία της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της σήμερα Τρίτη η «Εφημερίδα των Συντακτών», ενώ τόσο η ΕΛΑΣ όσο και συνδικαλιστές αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως ο σύζυγός της ήταν ο δράστης, αποκαλύπτεται ότι επί τέσσερις ημέρες προσπαθούσαν να αποσπάσουν ψεύτικη ομολογία από έναν Γεωργιανό που είχαν συλλάβει στα σύνορα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αυτό κατήγγειλε ο ίδιος ο Γεωργιανός - μιλώντας στο δεύτερο δημοφιλέστερο κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV) - την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή μετά την ομολογία του Αναγνωστόπουλου. «Τέσσερις ημέρες με είχαν δεμένο σε μία καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας συνέχιζε ο άλλος» ανέφερε ο 36χρονος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου συνεχίζει να κρατείται.

«Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μου μιλούσαν. Μου έλεγαν “Εσύ τη σκότωσες”. Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά» υποστήριξε.

Υπενθυμίζεται ότι πλειάδα από εγχώρια ΜΜΕ, αναπαράγοντας τα όσα ισχυριζόταν αρχικά ο γυναικοκτόνος ότι δήθεν εισέβαλλαν άγνωστοι αλλοδαποί στο σπίτι του και δολοφόνησαν την 20χρονη, είχαν προχωρήσει σε σαφώς ρατσιστικές και ξενοφοβικές δημοσιεύσεις, με αποτέλεσμα οι κοινότητες μεταναστών να απαιτούν επανόρθωση, όπως η Κοινότητα Γεωργιανής Διασποράς και η Κοινότητα Αλβανών Μεταναστών.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL