Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
ΕΡΤ / Η γαλάζια επιδρομή συνεχίζεται
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΡΤ / Η γαλάζια επιδρομή συνεχίζεται

ΖΟΥΛΑΣ

Η γαλάζια επέλαση στην ΕΡΤ συνεχίζεται, ενάμιση χρόνο μετά την τοποθέτηση της διοίκησης Ζούλα - Γαμπρίτσου. Η καθαίρεση όλων ανεξαιρέτως των διευθυντών των περιφερειακών σταθμών και η τοποθέτηση νέων ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την αντικατάσταση και των τελευταίων επτά, επί συνόλου 19 προϊσταμένων των τοπικών διευθύνσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νέοι προϊστάμενοι στο σύνολό τους προέρχονται από την «ελεύθερη αγορά» της τοπικής δημοσιότητας γυρίζοντας την πλάτη σε όλους τους εργαζόμενους των τοπικών παραρτημάτων της ΕΡΤ. Με τον τρόπο αυτόν απαξιώνει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που έχουν γνώση της τοπικής κοινωνίας, ενώ συγχρόνως επιβαρύνει την ΕΡΤ με επιπλέον συμβάσεις και το πολιτικό βάρος μερικών ακόμη κομματικών εντεταλμένων.

Σύμφωνα με ισάριθμες αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΡΤ, μετά από εισήγηση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης Φ. Καφαράκη και για διάρκεια ενός έτους, που μπορεί να ανανεωθεί μέχρι και για τρία έτη, τοποθετούνται στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ οι εξής:

Στον περιφερειακό σταθμό Πάτρας προϊστάμενος Διεύθυνσης ο Μιχαήλ Βασιλάκης. Στον περιφερειακό σταθμό Χανίων προϊσταμένη Διεύθυνσης η Ευτυχία Πενταράκη. Στον σταθμό Ορεστιάδας η Μαρία Μανακά, στον σταθμό Καλαμάτας ο Βασίλης Γαζούλης, στον σταθμό Ηρακλείου ο Γιώργος Παπαδάκης, στον σταθμό Ζακύνθου ο Ανδρέας Παπαδημητρίου και στον σταθμό Κομοτηνής η Ειρήνη Τσακίρη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL