Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.9°C
3 BF 90%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
4 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C18.0°C
5 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Ραφήνα / Στη φυλακή για την απόπειρα αρπαγής 13χρονης - Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ραφήνα / Στη φυλακή για την απόπειρα αρπαγής 13χρονης - Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

Ραφήνα απόπειρα αρπαγής
EUROKINISSI

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος που κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής σε βάρος 13χρονης, ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατο της, την περασμένη Παρασκευή στη Ραφήνα.

Απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την 13χρονη.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί ο κατηγορούμενος άρχισε να παρενοχλεί λεκτικά την 13χρονη, η οποία προσπάθησε να τον αποφύγει. Ωστόσο εκείνος, φέρεται να την ακολούθησε και επιχείρησε δια τη βίας να την βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει και στο σημείο έφτασαν πολίτες που την άκουσαν, ενώ ο κατηγορούμενος φέρεται να έφυγε με ταχύτητα από το σημείο.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του είχαν εντοπίσει υπνωτικά χάπια και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε και μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL