Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C19.8°C
2 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.5°C18.3°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C19.4°C
3 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C17.1°C
1 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.2°C
0 BF 88%
Ραφήνα / Σοκ από την απόπειρα αρπαγής 13χρονης από 45χρονο - Πώς συνελήφθη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ραφήνα / Σοκ από την απόπειρα αρπαγής 13χρονης από 45χρονο - Πώς συνελήφθη

Περιπολικό όχημα της Αστυνομίας
Περιπολικό όχημα της Αστυνομίας (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/EUROKINISSI)

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος είναι ο 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη όταν επιχείρησε να αρπάξει 13χρονη στη Ραφήνα. Οι αρχές ερευνούν αν έχει παρενοχλήσει με ανάλογο τρόπο και άλλα παιδιά στο παρελθόν και για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του, με διάταξη εισαγγελέα, όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας. Ο 45χρονος άνδρας πλησίασε με το αυτοκίνητό του το κορίτσι που έκανε ποδήλατο και επιχείρησε να την επιβιβάσει στο όχημά του, ισχυριζόμενος ότι θα την γυρίσει στο σπίτι της. 

Η 13χρονη αρνήθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Ωστόσο αυτός την ακολούθησε και επιτακτικά της ζητούσε να μπει στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το κορίτσι να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια. Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν στο σημείο με αποτέλεσμα ο άνδρας να φύγει αμέσως. Λίγο αργότερα, όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και συνελήφθη.

Μάλιστα, μέσα στο όχημά του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε και μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για απάτες.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL