Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.0°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.6°C28.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.4°C18.5°C
3 BF 83%
Γιώργος Γεραπετρίτης / Προτείνει να διαβάζουμε και τις μέσα σελίδες της ΑΥΓΗΣ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Γεραπετρίτης / Προτείνει να διαβάζουμε και τις μέσα σελίδες της ΑΥΓΗΣ!

ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

Αφού ανέπτυξε τη θεωρία του ότι η ελληνική φαρμακοβιομηχανία δεν είναι σε θέση να παραγάγει εμβόλια για τον κορωνοϊό (ενώ π.χ. η φαρμακοβιομηχανία της Σερβίας παράγει, κατά έναν περίεργο τρόπο), ο Γ. Γεραπετρίτης φιλοτέχνησε το πορτρέτο του πρωθυπουργού που τα είπε όλα εγκαίρως για τις πατέντες (άλλο που δεν έκανε τίποτα), σε αντίθεση με τον Αλ. Τσίπρα, που τα είπε όλα λάθος.  Όλα αυτά στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, όπου παραχώρησε συνέντευξη χθες στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή.

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον υπουργό Επικρατείας να σχολιάσει επίσης το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ, μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα. Διότι το πρωτοσέλιδο, με τίτλο «Παγκόσμια ανατροπή για τις πατέντες» και φωτογραφία του Μπάιντεν, δεν είχε να κάνει άμεσα με τον Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά με την παγκόσμια ανάγκη να γίνει άρση της πατέντας των εμβολίων. Με κεκτημένη ταχύτητα απάντησε και ο Γ. Γεραπετρίτης, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρωτοσέλιδο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα:

«Οι πομπώδεις τίτλοι διαμορφώνουν ενδεχομένως ένα καθεστώς παραπληροφόρησης, αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως αντικείμενο. Η πραγματικότητα διαψεύδει τους τίτλους και οι τίτλοι θα πρέπει κάποια στιγμή να ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο» είπε ο καθηγητής αμφισβητώντας το πρωτοσέλιδο, αλλά παρέπεμψε στο εσωτερικό της εφημερίδας: «Καλώ λοιπόν τους αναγνώστες να διαβάσουν το περιεχόμενο του σημειώματος της εφημερίδας για να κατανοήσουν πραγματικά». Αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια, οι μέσα σελίδες της ΑΥΓΗΣ είναι εξαιρετικές!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL