Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Μετακίνηση με SMS / Καταργείται το μέτρο από τις 15 Μαΐου είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μετακίνηση με SMS / Καταργείται το μέτρο από τις 15 Μαΐου είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΥΦ. ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
photo ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ EUROKINISSI

Το κυβερνητικό αλαλούμ με την κατάργηση ή όχι των sms για τη μετακίνηση των πολιτών συνεχίζεται. Έτσι, σειρά πήρε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος και ανακοίνωσε ότι το μέτρο καταργείται από τις 15 Μαΐου για όλες τις μετακινήσεις, ημερομηνία ορόσημο για το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και του τουρισμού.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης,  δήλωνε ότι θα εισηγηθούν στους επιστήμονες την κατάργηση των μηνυμάτων για το λιανικό εμπόριο για το click inside.

Λίγο αργότερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είπε ότι από τις 15 Μαΐου και μετά «θα δούμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορεί να επανεξεταστεί». Όπως τόνισε το θέμα θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Μια ημέρα μετά, ο πολιτικός εκπρόσωπος ενός άλλου υπουργείου έσπευσε να ανακοινώσει το μέτρο της κατάργησης των sms μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση αποφασίζει μόνη της έχοντας βάλει στο περιθώριο την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Έτσι ανακοινώνουν μέτρα όπως την κατάργηση του sms για τις μετακινήσεις χωρίς καν να κρατούν τα προσχήματα και να περιμένουν να συζητηθεί το θέμα από τους λοιμωξιολόγους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL