Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Μεγάλη Εβδομάδα / Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μεγάλη Εβδομάδα / Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Καιρός λιακάδα ηλιοφάνεια
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μπορεί το «Πάσχα στο χωριό» να απομακρύνεται οριστικά και η σούβλα για τους περισσότερους κατοίκους των μεγάλων πόλεων να στηθεί στην ταράτσα, ο καιρός ωστόσο δεν θα μας απογοητεύσει και θα είναι τυπικά ανοιξιάτικος όλη την Μεγάλη Εβδομάδα με υψηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, μετά την «αναλαμπή» του χειμώνα από αύριο Σάββατο, με ισχυρές βροχοπτώσεις στο σύνολο σχεδόν της ηπειρωτική χώρας, όπως προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ, θα αρχίσει βελτίωση από την Κυριακή των Βαΐων.

Τη Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας, που θα φθάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Ακόμη καλύτερος καιρός, με ηλιοφάνεια αλλά και αφρικανική σκόνη, προβλέπεται τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, μετά τη Μεγάλη Τετάρτη ο υδράργυρος θα ανέβει ακόμη και στους 30 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στις νότιες περιοχές της χώρας.

Τέλος, όπως ανέφερε ο Τ. Αρνιακός, το Πάσχα αναμένονται ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, εκτός από τα ορεινά όπου ίσως υπάρξουν λίγες μπόρες.

 

 

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL