Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Καβάλα / Η κάμερα «πρόδωσε» τον μοτοσικλετιστή που χτύπησε θανάσιμα και εγκατέλειψε νοσηλεύτρια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καβάλα / Η κάμερα «πρόδωσε» τον μοτοσικλετιστή που χτύπησε θανάσιμα και εγκατέλειψε νοσηλεύτρια

Καβάλα παλιό νοσοκομείο
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη διαλεύκανση του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα μια 61χρονη νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, τον περασμένο Μάρτιο, προχώρησε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα οι αρχές εντόπισαν τον οδηγό μοτοσυκλέτας μέσω βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ο οποίος κινούμενος σε αντίθετη κατεύθυνση από τη φορά των οχημάτων, χτύπησε και εγκατέλειψε την άτυχη γυναίκα.

Το τροχαίο συνέβη το πρωί της 13ης Μαρτίου, όταν διερχόμενοι βρήκαν την 61χρονη νοσηλεύτρια, τραυματισμένη και χωρίς τις αισθήσεις της, στο οδόστρωμα επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ύψος των διαβάσεων του παλιού νοσοκομείου στην Καβάλα.

Η 61χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο ενώ στη συνέχεια νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι μώλωπες που είχε στο σώμα της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, έδειχναν καθαρά πως η γυναίκα είχε πέσει θύμα τροχαίου. Δυστυχώς στις 26 Μαρτίου η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε, με τους συγγενείς να δωρίζουν τα όργανά της.

Οι αρχές μετά από μαρτυρίες και την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, προχώρησαν στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας που έδειχνε ένα δίκυκλο να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση και να εμπλέκεται σε τροχαίο.

Ο 44χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, καταθέτοντας προανακριτικά ότι τον κυρίευσε φόβος και πανικός, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL