Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
Μένιος Φουρθιώτης / Πλήρης κάλυψη από την κυβέρνηση σε Χρυσοχοΐδη, ΕΛΑΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μένιος Φουρθιώτης / Πλήρης κάλυψη από την κυβέρνηση σε Χρυσοχοΐδη, ΕΛΑΣ

Φουρθιώτης
facebook/mainandros

Να ρίξει τους τόνους στην υπόθεση με τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί από την ΕΛΑΣ για φύλαξη στον Μένιο Φουρθιώτη επιχείρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη στη διάρκεια της συνέντευξης των πολιτικών συντακτών, μετά το σάλο που έχει προκληθεί από τις τελευταίες αποκαλύψεις, στηρίζοντας τους χειρισμούς Χρυσοχοΐδη και ΕΛΑΣ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το γεγονός ότι η ΕΛΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ αρνούνταν την ύπαρξη αστυνομικής προστασίας τελικά την... απέσυραν και εάν υπάρχει θέμα με την φυσική και πολιτική ηγεσία, η κυβερνητική εκπρόσωπος με μια γενικόλογη δήλωση τους κάλυψε για τους χειρισμούς τους.

«Δεν θα δεχθούμε καμία κατάχρηση σε αυτό το θέμα, σε περιπτώσεις που δεν δικαιολογούν αστυνομική προστασία. Για περαιτέρω διευκρινίσεις σας παραπέμπω στο αρμόδιο υπουργείο» είπε συγκεκριμένα.

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως αφού στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, εκτός από τους τέσσερις αστυνομικούς είχε διατεθεί ένα συνοδευτικό όχημα και μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ ενώ υπήρχε και σταθερή επιτήρηση στο σπίτι του.

Στο μεταξύ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης μετά την μήνυση που κατέθεσε ο παρουσιαστής προέβη σε μία σοβαρότατη καταγγελία πως ο Μένιος Φουρθιώτης μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» και πως πληρώθηκε από 60.000 ευρώ το μήνα, καθώς ψευδώς δήλωσε πως λάμβανε πολύ υψηλούς μισθούς.

Ο βουλευτής επανέρχεται στο θέμα και με ανάρτησή στο facebook επιμένει και καλεί τον Φουρθιώτη να απαντήσει.

«ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΗΗΗΗ!!! Σφίξαν τα γάλατα για το Υπ ΠΡΟΠΟ ,από τον εξευτελισμό! Περιμενω απαντήσεις για τα 240.000 που πήρες αέρα από το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Υπ Εργασιας!!!! ΥΓ.Παρε και μια μαντινάδα: «Ποιος είσαι εσυ που σκέφτηκες και ταβαλές μαζί μας είσαι τροζός ή προσπαθείς να δεις τη δυναμή μας;»

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1853005974856249

 

Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής χτες προχώρησε σε κατάθεση μηνύσεων σε βάρος, του Παύλου Πολάκη του Κώστα Βαξεβάνη και αστυνομικών, επικαλούμενος  παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν διέψευσε ότι φυλάσσεται από 14 αστυνομικούς, αλλά αντιθέτως ισχυρίζεται ότι η «ΕΛ.ΑΣ έχει γνωματεύσει οκτώ φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι αποτελεί ευπαθή στόχο».

Όλα τα παραπάνω αφήνουν βαριά εκτεθειμένη την κυβέρνηση στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη καθώς η «ιδιαίτερη» μεταχείρισή του προκαλεί βάναυσα το περί δικαίου αίσθημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL