Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.8°C
4 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.5°C24.8°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.8°C24.8°C
2 BF 36%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20 °C
17.2°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.8°C22.9°C
3 BF 31%
Τροχαίο στη Βουλή / ΕΔΕ για τον τροχονόμο που προπηλάκισε μάρτυρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τροχαίο στη Βουλή / ΕΔΕ για τον τροχονόμο που προπηλάκισε μάρτυρα

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
EUROKINISSI

Μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και έδειχνε τροχονόμο της Βουλής να προπηλακίζει και να διώχνει από το σημείο μάρτυρα του τροχαίου, ανακοινώθηκε ΕΔΕ. Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο άφησε κλινικά νεκρό τον 23χρονο Ιάσονα, με υπαίτιο τον οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ειδικότερα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε σήμερα ένορκη διοικητική εξέταση για το συμβάν του προπηλακισμού του μάρτυρα από τον τροχονόμο υπεύθυνο για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην πύλη, να απειλεί και να ζητά την απομάκρυνση αυτόπτη μάρτυρα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ  Θ. Χρονόπουλο το βίντεο με τον τροχονόμο που έδιωξε μάρτυρα είναι στα χέρια των ανακριτικών αρχών.

https://youtu.be/PTa4L2XiCjk

«Πράσινο πέρασε και τον τσακίσατε» ακούγεται να λέει ο οδηγός δίκυκλου που σταμάτησε στο σημείο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο οδηγός του υπηρεσιακού είναι αυτός που παραβίασε την προτεραιότητα.

Όμως, ο αστυνομικός της Τροχαίας τραμπούκισε και έδιωξε τον διαμαρτυρόμενο πολίτη. «Διώξ' τον, μη λέει χαζομάρες. Εσύ τί είσαι; Δικηγόρος του διαβόλου είσαι; Άσε το παιδί, το παιδί. Εσύ φοράς το κράνος σου; Σήκω φύγε από 'δω. Εξαφανίσου», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL