Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
19.1°C21.9°C
1 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
19 °C
16.6°C20.5°C
2 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
19.9°C23.2°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
20.8°C26.6°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.5°C
2 BF 88%
Τροχαίο στη Βουλή / Καταθέτει σήμερα ο οδηγός ταξί 
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τροχαίο στη Βουλή / Καταθέτει σήμερα ο οδηγός ταξί 

ΤΡΟΧΑΙΟ ΒΟΥΛΗ
(EUROKINISSI/ΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ)

Οι κάμερες από τη Βουλή και η κατάθεση του οδηγού ταξί, του μάρτυρα-«κλειδί» που εντοπίστηκε ύστερα από έκκληση της οικογένειας του 23χρονου Ιάσονα, αναμένεται να ρίξουν φως στο τροχαίο δυστύχημα έξω από το Κοινοβούλιο που στέρησε τη ζωή στον νεαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας ο οδηγός ταξί, το όχημα του οποίου κινείτο ακριβώς δίπλα από τον 23χρονο, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, αναμένεται να περιγράψει στις αρχές τι είδε όταν το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα και τραυμάτισε θανάσιμα τον Ιάσονα.

Στο μεταξύ, με μισόλογα επιχείρησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος να δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του τροχονόμου, που όπως έχει φανεί σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, διώχνει από τη σκηνή του δυστυχήματος διανομέα φαγητού, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, κατηγορώντας τον ότι δεν φοράει κράνος.

«Ακόμη και συνάδελφοί μου που είναι εξοικειωμένοι με τέτοιες εικόνες σοκάρονται, όσο μάλλον οι πολίτες. Τέτοιου είδους συμπεριφορές θα πρέπει να είναι μακριά από τα στόματα των συναδέλφων» είπε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Οι μηχανισμοί υπάρχουν. Δεν θέλω να προκαταλάβω τις ενέργειες της διοίκησης, αλλά σε κάθε περίπτωση το έχουμε δει. Υπάρχει άμεση αντίδραση από την πλευρά μας προκειμένου να διορθώνονται τέτοιου είδους περιπτώσεις» συμπλήρωσε, αν και επιχείρησε να δικαιολογήσει τον συνάδελφό του, υποστηρίζοντας – αναφερόμενος στο βίντεο – ότι «το διαδίκτυο έχει βοηθήσει, όμως προσοχή γιατί πολλές φορές μπορεί να μας παραπλανήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διανομέας φαγητού έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία. 

Σε μια πράξη ανθρωπιάς, η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα, που είναι κλινικά νεκρός, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του

Χθες, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ με καθυστέρηση δύο ημερών, ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, οδηγός του οχήματος που χτύπησε τον 23χρονο, τέθηκε με απόφαση της υπηρεσίας του προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL