Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
Κορωνοϊός / Καταγγέλλουν γαλάζιο περιφερειάρχη για εμβολιασμό εκτός σειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Καταγγέλλουν γαλάζιο περιφερειάρχη για εμβολιασμό εκτός σειράς

Χατζημάρκος Νότιο Αιγαίο
EUROKINISSI

Εκτός δήμου Ρόδου και χωρίς να πληροί τα ηλικιακά κριτήρια φέρεται να εμβολιάστηκε ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου στο Νότιο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης ενώ είναι κάτοικος Ρόδου, μετέβη την περασμένη Κυριακή στο νησί της Χάλκης με ιδιωτικό σκάφος και έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, το skyrodos.gr δημοσιεύει ότι η κατάσταση στην οποία ήταν το όνομα του περιφερειάρχη παραδόθηκε στην υπεύθυνη του ιατρείου του νησιού, από τον ίδιο τον δήμο Χάλκης, μία ημέρα νωρίτερα από τους προγραμματισμένους εμβολιασμούς.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο από τα προηγούμενα συνάγεται ότι ο κ. Χατζημάρκος δεν εμβολιάστηκε με δόση που περίσσεψε λόγω απουσίας ή άρνησης πολίτη να εμβολιασθεί. Το όνομά του μπήκε στην κατάσταση του Δήμου Χάλκης και η διαδικασία ακολουθήθηκε κανονικά.

Ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εάν ο κ. Χατζημάρκος ανήκει σε ευπαθή ομάδα, ενώ το skyrodos.gr σημειώνει ότι η καταγραφή των στοιχείων ΑΜΚΑ του έγινε σε χειρόγραφη κατάσταση και όχι ηλεκτρονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ίδιο μέσο στη Χάλκη βρισκόταν ζευγάρι με καταγωγή από εκεί, που ήθελε να εμβολιασθεί αλλά οι δόσεις δεν έφτασαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL