Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
ΣΥΡΙΖΑ / Ούτε τη «βάση του 10» δεν περνά η αξιοπιστία του υπουργείου Παιδείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ / Ούτε τη «βάση του 10» δεν περνά η αξιοπιστία του υπουργείου Παιδείας

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΜΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για δημαγωγία κατηγορεί την κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας, η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ανακοινώσεις περί παραπληροφόρησης όσον αφορά την αστυνομία στα Πανεπιστήμια αλλά και τα 14 ερωτήματα που έσπευσαν να στείλουν στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την τηλεδιάσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ, «τα ερωτήματα αναπαράγουν τη δημαγωγία της ΝΔ για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ενισχύουν το δόλιο λαϊκισμό περί πανεπιστημίων – “κέντρων ανομίας και παραβατικότητας”».

Όσον αφορά τα περί παραπληροφόρησης για τα όπλα που θα φέρουν οι αστυνομικοί, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει υπάρξει καμία διάψευση από την κυβέρνηση στο δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», αναφορικά με την εγκατάσταση οπλοστασίων της Αστυνομίας εντός των Πανεπιστημίων.

Να σημειωθεί ότι στην τηλεδιάσκεψη με τους πρυτάνεις ο Νίκος Φίλης είχε επισημάνει ότι άλλα λένε στην επιτροπή των πρυτάνεων οι αρμόδιοι υπουργοί και άλλα λένε μετά στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL