Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Κοραχάη θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα, ώρα 14.30, από τον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνος στο Κοιμητήριο Κηφισιάς. Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Είχε διαπρέψει στο κοινοβουλευτικό και το πολιτικό ρεπορτάζ από τις εφημερίδες "Το Βήμα" και "Τα Νέα", όπου καθιέρωσε τη στήλη "Μικροπολιτικός". Εργάστηκε επίσης στον ΑΝΤ1, τη "Μακεδονία" και την "Εστία". Το 1984 εξελέγη πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ενώ διετέλεσε βουλευτής της Ν.Δ. το 1989 και το 1993.
Μισό εκατομμύριο Στις 500 χιλιάδες έφτασαν οι συνδρομητές της Cosmote TV, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Από αυτούς, οι 250 χιλιάδες έχουν ήδη μεταβεί στην hybrid πλατφόρμα, που παρέχει τηλεοπτικές υπηρεσίες νέας γενιάς.
Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ Από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Αίθουσα Σύνταξης» αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ.