Live τώρα    
Προφυλακιστέος ο Παν. Ασπιώτης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προφυλακιστέος ο Παν. Ασπιώτης

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες, μετά την απολογία του, ο Παναγιώτης Ασπιώτης, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο Π. Ασπιώτης, ο οποίος καταζητούνταν με ένταλμα για παράβαση του νόμου περί όπλων, εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Εισαγγελία τη Δευτέρα το πρωί και στη συνέχεια συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική.

Οι διωκτικές αρχές συνδέουν τον 37χρονο με το Ι.Χ. αυτοκίνητο - οπλοστάσιο που εντοπίστηκε τον Μάρτιο του 2013 σε πάρκινγκ στην περιοχή των Εξαρχείων στο πλαίσιο έρευνας της αντιτρομοκρατικής.

Πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν πως έχουν ζητήσει από τις δικαστικές αρχές να πάρουν δείγμα DNA από τον 37χρονο, καθώς στο αυτοκίνητο με τον οπλισμό που είχε εντοπίσει η Αντιτρομοκρατική σε γκαράζ στα Εξάρχεια βρέθηκε δείγμα DNA που ταυτίζεται με δείγμα που βρέθηκε στην αγροικία του Μώλου Φθιώτιδας που ερευνήθηκε στο πλαίσιο της σύλληψης Πετρακάκου. Οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν κατα πόσο αυτό το δείγμα DNA είναι ή όχι του 37χρονου αντιεξουσιαστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0