Live τώρα    
Στις 20 Απριλίου η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στις 20 Απριλίου η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Φωτογραφία αρχείου

Για τις 20 Απριλίου ρίσθηκε η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, στην ειδικά διαμορφωμένη άιθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Συνολικά 70 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ανάμεσά τους κατηγορουμένους και σύσσωμη η προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα του νεο-ναζιστικού κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγγελείς Ιωάννης Προβατάρης και Δημήτρης Ασπρογέρακας έχουν εισηγηθεί να αποφυλακιστούν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Χρήστος Παππάς με περιοριστικούς όρους, λόγω παρέλευσης του 18μηνου στις 29 Μαρτίου.

Ειδικότερα, για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο κ. Προβατάρης προτείνει καταβολή χρηματικής εγγύησης 125.000 ευρώ και διατήρηση των όρων του παραπεμπτικού βουλεύματος για τη Χρυσή Αυγή, που προέβλεπε κατ' οικον κράτηση.

Για τον Χρήστο Παππά, ο κ. Ασπρογέρακας προτείνει να του επιβληθούν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, παράδοσης διαβατηρίου, απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του Νομού Αττικής, απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα και της διανυκτέρευσης στην οικία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0