Live τώρα    
8°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
8 °C
7.5°C9.6°C
2 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.5°C10.3°C
4 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 46%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.1°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
8 °C
8.4°C8.4°C
2 BF 54%
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δείτε το ντέρμπι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δείτε το ντέρμπι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για το 2025 συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (15/1) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς για το Κύπελλο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:30 (15/01) και θα μεταδοθεί από το κανάλι COSMOTE SPORT 1 HD.

Η προετοιμασία του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα, Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας να ανακοινώνει την αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής τον Τζολάκη επιλέγοντας για την εστία τους άλλους τρεις τερματοφύλακες της ομάδας. Καθώς ο Βάσκος προπονητής σχεδιάζει αλλαγές στο απογευματινό ντέρμπι, επέλεξε τους, Πασχαλάκη, Μπότη, Αναγνωστόπουλο, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτη, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρα και Κωστούλα.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό ο Ρουί Βιτόρια άφησε εκτός αποστολής τον Αζεντίν Ουναΐ καθώς ένιωσε νέες ενοχλήσεις στη μέση. Ο Μαροκινός μέσος έκανε θεραπεία μαζί με τον Τιν Γεντβάι, ο οποίος έμεινε αντίστοιχα εκτός αποστολής και θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το κυριακάτικο (19/1, 20:30) μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινή ντέρμπι: Λοντίγκιν, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο, Νταμπίζας.

Υπενθυμίζεται ότι ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL