Διεκόπη στο 48ο λεπτό το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Athens Kallithea (Cosmote Sport 1), που διεξάγεται στην Opap Arena, για την 18η αγωνιστική της Super League.
Το ματς της ΑΕΚ με την Athens Kallithea διήρκησε κάτι περισσότερο από 47 λεπτά δράσης, αλλά η καταρρακτώδης βροχή που άρχισε να πέφτει μετά τα μισά του πρώτου μέρους, ανάγκασε το διαιτητή, Κατσικογιάννη, να διακόψει το παιχνίδι στο 47′:50”.

Με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ της Ένωσης, ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε πισίνα.
Παρά την αρχικό σφύριγμα για την έναρξη του δεύτερου μέρους, τα καιρικά φαινόμενα ήταν τόσο έντονα που δεν επέτρεψαν την περαιτέρω συνέχεια της αναμέτρησης.
Μένει να δούμε αν η διακοπή θα είναι προσωρινή ή οριστική.




ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στρακόσια, Οντουμπάτζο, , Σιμάνσκι, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Φερνάντες, Κοϊτά, Πιερό.
Athens Kallithea (Μαλεζάς): Μπερναμπέ, Μεχίας, Πασαλίδης, Τσιβελεκίδης, Σοίρι, Μερκάτι, Εντιαγέ, Καινούργιος, Βαλμπουενά, Ντεμέτριους, Λουκίνας.
Διαιτητής: Κατσικογιάννης, Βοηθοί: Πετρόπουλος, Λιόντος, 4ος: Γεωργακόπουλος, VAR: Κουμπαράκης, Τσιμεντερίδης