Μετά τη χθεσινή προπόνηση της Φενέρμπαχτσε, αντιπάλου του Ατρομήτου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ σημειώθηκε τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μεχμέτ Τοπάλ, που ενώ επέστρεφε σπίτι του κι ενώ οδηγούσε δέχθηκε πυροβολισμό στο παρμπρίζ. Ευτυχώς για τον Τοπάλ το τζάμι του αυτοκινήτου ήταν αλεξίσφαιρο και δεν υπήρξαν χειρότερα.
Η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για τρομοκρατική επίθεση, καθώς είναι η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες, καθώς στις 4 Απριλίου είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση και στο πούλμαν της ομάδας.
Το περιστατικό αυτό, μαζί με τον θάνατο του δημοσιογράφου από το Αζερμπαϊτζάν είναι ανησυχητικά δείγματα εν όψει των παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.
Για τον λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ ζητώντας επιπλέον έξτρα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν.