Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρόεδρος Ένωσης Εισαγγελέων: Υπηρετούμε το νόμο, δεν εξυπηρετούμε πολιτικές σκοπιμότητες (Video)

«Αυτές οι σοβαρές υποθέσεις θέλουν ηρεμία, ψυχραιμία και χρόνο για να διαλευκανθούν» δήλωσε ο Ελευθέριος Μιχαηλίδης

Να αφήσουν την Δικαιοσύνη ανεξάρτητη ώστε να κάνει τη δουλειά της ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Ελευθέριος Μιχαηλίδης, με αφορμή της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, πρόκειται για έγκριτους εισαγγελείς με περγαμηνές που «πασχίζουν νυχθημερόν. Αυτές οι σοβαρές υποθέσεις θέλουν ηρεμία, ψυχραιμία και χρόνο για να διαλευκανθούν. Να είστε βέβαιοι ότι αν δεν υπάρχουν ενδείξεις εναντίον οποιουδήποτε, ο εισαγγελέας θα την βάλει στο αρχείο. Αν όμως προκύπτουν ενδείξεις, θα ασκήσει ποινική δίωξη».

Επιπλέον τους Εισαγγελείς Διαφθοράς ελέγχει αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ελέγχεται δηλαδή για το έργο του από "επόπτη". 

Ο Ελ. Μιχαηλίδης απέδωσε τις αντιδράσεις στην προεκλογική περίοδο και έστειλε μήνυμα στους πολίτες ότι οι εισαγγελείς υπηρετούν το νόμο και δεν εξυπηρετούν καμία πολιτική σκοπιμότητα.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο