Live τώρα    
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προς χρυσαυγίτες: Στο παρελθόν πολεμήσαμε φασίστες και ναζί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προς χρυσαυγίτες: Στο παρελθόν πολεμήσαμε φασίστες και ναζί

Απάντηση στις προκλήσεις και τις ύβρεις που εξαπέλυσαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας εναντίον των ενόπλων δυνάμεων δίνει με ανακοίνωσή του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης.

«Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πλήρη συνείδηση και  απόλυτη προσήλωση στην  αποστολή τους, όπως αυτή ορίζεται,  αποκλειστικά και μόνο, από το σύνταγμα και τους νόμους.

Ως εκ τούτου αποτελούν δομικό στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια υπονόμευσης τους είναι ευθεία βολή εναντίον του.

Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός και -αν χρειαστεί- θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση», σημειώνει σε σχετική του δήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0