Με διάθεση για τρολάρισμα ήταν η σημερινή σοσιαλμιντιακή «καλημέρα» του Ολυμπιακού, μετά τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Μονακό με 80-89 για τη Euroleague.
Ο Σάσα Βεζένκοβ στάθηκε άτυχος στα τελευταία λεπτά πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης στο Πριγκιπάτο καθώς συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Τζόρνταν Λόιντ σε διεκδίκηση της μπάλας.
Ο σταρ του Ολυμπιακού ο οποίος αγωνίστηκε με αμυγδαλίτιδα και πυρετό, χρειάστηκε να πάει στα αποδυτήρια, για να λάβει τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο. Όταν επέστρεψε εμφανίστηκε με ένα τσιρότο και ράμματα στο φρύδι.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην κλασική «καλημέρα» της στο Twitter δημοσίευσε σύντομο βίντεο στο οποίο ο Σάσα Βεζένκοβ μιλάει με τον Κώστα Παπανικολάου και την εξής λεζάντα: «Όταν λες στον κολλητό πως δεν νιώθεις στα καλύτερά σου με αυτό το και εκείνος σου απαντά: “Μια χαρά είσαι, πήγανε μίλα της”».
Kalimera! ☕️☀️🥴
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) December 5, 2024
Οταν λες στον κολλητό πως δεν νιώθεις στα καλύτερά σου με αυτό το 👁️ και εκείνος σου απαντά: «Μια χαρά είσαι, πήγανε μίλα της!».#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/16O6O8FNYA